Depilacija

Depilacija voskom, jedna je od najstarijih metoda uklanjanja dlačica. U sjevernoj Africi žene se od davnina služe voskom ili šećerom, koje su pripravljale same za kućnu upotrebu. U Europi se tradicionalno koristi gušći oblik voska. Stalno se radi na usavršavanju voskova, kako bi se što bolje razmazivali na koži a da pritom ne dođe do opekotina.

Prva revolucija nastupila je 90-ih s pojavom voska koji se grije u mikrovalnoj, a nanosi se valjanjem na koži, te se uklanja vodom. Depilacija potpomaže u slabljenju korijena i sporijem rastu dlačica. Kada je riječ o trajnosti rezultata, vosak je na prvom mjestu.

Obično nove dlake izrastu tek nakon mjesec dana, a koža ostaje glatka jer se odstranjuje gornji sloj mrtvih stanica. Glatka koža, bez dlačica, oduvijek je predstavljala simbol ljepote i ženstvenosti i nije trend isključivo povezan s modernim vremenima i sve većom emancipacijom žena.

NUDIMO VAM najsigurniju depilaciju, sa 100% prirodnim sastojcima, bez kemikalija, mirisa, aditiva, umjetnih boja i bilo kakvih drugih kiselina. Depilacije sa "PANDY'S", prirodnom šećernom pastom, koja nosi ime "Kleopatrino zlato", je svjetski priznata i patentirana smjesa, toliko prirodna da se čak može jesti.

Depilacija, bez boli, alergija, iritacija, i rizika od opeklina, te neugodnih mirisa.

Prednost je što se smjesa zalijepi samo za dlačice a ne za kožu, nježno odstranjujući odumrle stanice kožice (peeling), zbog čega koža ostaje dugo svilenkasta i glatka. Nakon depilacije nanosimo čisti rafinirani puder, koji NE sadrži teške metale, NE začepljuje pore i NE iritira dišne puteve, 100% anorganskog porijekla, bez mirisa.

Pravila kod depilacije

Nažalost u današnje vrijeme ni muškarci nisu pošteđeni u tome, jer ako se bave sportom i ako idu na masaže, to je jedan od tretmana koje bi bilo poželjno napraviti.