Njega ruku i stopala

Manikura + ”shellac trajni lak”

Nudimo manikuru + ”shellac trajni lak”, koji se nanosi kao LAK-drži kao GEL, a uklanja za par minuta, hipoalergen, te nema u svom sastavu tri najčešća toksina(formaldehid, toulen, dibutil ftalat), te samim tim čuvamo vaš nokat i nudimo nešto najbolje.

Recite ZBOGOM gelu i probajte ”shellac trajni lak”.

Birajte profesionalni lak "ZOYA" 100 % siguran!!!

Milijuni žena diljem svijeta znaju za fantastične boje i nevjerojatnu dugotrajnost "ZOYA" lakova. Ono što vjerojatno ne znaju je, da je potpuno bez kemijskih i kancerogenih svojstava i da su klinički testirani za 100% korištenje tijekom trudnoće.

Za razliku od mnogih drugih lakova za nokte, "ZOYA" proizvodi NE sadrže: DBP, toluen, formaldehid i kamfor.

"ZOYA" lak je dobitnik prve nagrade od časopisa "Women's Health - Beauty All Star", kao lak broj 1 u svijetu za dugotrajnost i čistoću.

Više od 90 % žena i muškaraca ima problema s noktima; ljuštenje, pucanje, listanje... Kao koža i kosa, tako i nokat sadrži "keratin", to je slabija vrsta proteina, koji je netopiv. Površina nokta, tzv. pločica nokta, sastoji se od mrtvih stanica koje su zbijeno složene u 100 slojeva. Kožica isto sadrži sastojak sličan "keratinu", ali je više elastična. Ona čini granicu između pločice nokta i okolne kože, te sprječava ulazak prljavština i bakterija u tijelo kroz nokat i kožu. Zato je velika važnost očuvati nokte i kožicu u optimalnom stanju, te pravilnom njegom i sigurnim tretmanom kod nas, možete sačuvati zdrave i prirodno lijepe nokte.