Opći uvjeti

OPĆI UVJETI POSLOVANJA SALONA

Molimo naše cijenjene klijente da pročitaju opće uvijete poslovanja u Alga rossa kozmetičkom salonu, kako bi vrijeme provedeno s nama postalo uistinu jedno nezaboravno iskustvo.

1. Rezervacije

Molimo Vas da rezervaciju svih tretmana napravite unaprijed kako bi vrijeme i usluga koju želite bili dostupni. Rezervacija se može izvršiti putem naše web stranice, ili telefonom na; 023/315-340

2. Prije tretmana

Kako bismo vas pravilno pripremili za tretman, molimo da najmanje 10-tak minuta prije zakazanog termina dođete na dogovoreni termin,ukoliko kasnite na dogovoreni termin, nažalost tretman se neće moći odraditi u potpunosti, nego će biti skraćen, ali isti će biti naplaćen u cijelosti.

3. Otkazivanje tretmana

Ako želite otkazati dogovoreni termin za tretman,zamijeniti ga drugim terminom ili potpuno promijeniti tretman koji radimo, molimo da to učinite najmanje 6 h prije zakazanog termina.

4. Nedolazak na dogovoreni termin

Ako niste u mogućnosti doći na dogovoreni termin ili ga ne otkažete na vrijeme, termin će se smatrati iskorištenim i ne postoji mogućnost povrata novca.

5. Poklon bonovi

Poklon bonovi se mogu platiti samo gotovinom, poklon bon se može iskoristiti 3 mj. od datuma kupnje, te se ne mogu iskoristiti nakon datuma isteka poklon bona(datum naveden na poklon bonu). Ako tretman koji je zakazan se ne otkaže na vrijeme ili niste u mogućnosti doći na dogovoreni tretman, poklon bon će se smatrati iskorištenim.

Ostanite lijepi i zdravi s nama