Rica kozmetika

Misija

Misija tvrtke je stvoriti prirodne tretmane koji povećavaju ljepotu tijela i uma. Pri izradi proizvoda koriste se ogromni prirodni resursi Sicilije i vulkana Mt. Etna, kao i lokalni obnovljivi prirodni elementi s izvanrednim svojstvima.

Rica proizvodi odgovorne profesionalne proizvode iznimne kvalitete. Tvrtka kontinuirano ulaže u intenzivna istraživanja i razvoj prirodnih elemenata.

Iznimnu pozornost poklanja se obuci na svim razinama distribucije, jer se vjeruje da je pravilan trening bitan za pravilnu uporabu proizvoda.

Ekološki proizvodi

Rica proizvodi su prisutni je u više od 60 zemalja širom svijeta. Rica je međunarodna tvrtka koja se natječe u širokom rasponu tržišta, gdje su postigli zavidan uspjeh u kozmetičkim djelatnostima. Cilj je zadovoljiti potrebe svakog tržišta.

Korištenjem ekološki prihvatljivih proizvodnih postupaka i smanjenjem potrošnje energije osigurava se postojanost u proizvodnji ekološki prihvatljivih kozmetičkih proizvoda.

Karakteristike

Predanost upotrebe Rica proizvoda se očituje i u očuvanju naših prirodnih resursa, s misijom da proizvode s visokim standardima kvalitete, zahtijevaju svakodnevno pažljivu kontrolu sirovina, isključivo odabranih od prirodnih ili organskih proizvoda, koji se zatim transformiraju u procesu proizvodnje u visokokvalitetan kozmetički proizvod.

Vrste Rica proizvoda u ponudi