Shellac - trajni lak

Shellac trajni lak osigurava vrhunsku boju i sjaj duže od 14 dana bez oštećenja noktiju uz period sušenja odmah nakon nanošenja.

Dostupan u različitim nijansama koje mogu zajedno napraviti niz različitih kombinacija, Shellac je istinska inovacija produljenog nošenja boje noktiju!

Shellac se nanosi kao lak, nosi se kao najkvalitetniji gel, odmah suši, besprekorno sija i traje do 14 dana!

Prirodan proizvod

Hipo-alergijski proizvod, bez mirisa, ne sadrži formaldehide, toulen i DBP (Dibutyl phthalate) kao većina lakova i sličnih proizvoda na tržištu.

Shellac je otporan na grebanje, udarce, vodu i djelovanje sredstava za pranje posuđa i sredstva za čišćenje doma, ljuštenje, lomljenje i na razne mehaničke izazove poput pretrage za ključevima i sitnim metalnim novcem u punoj torbici samo par minuta nakon završetka manikure.

Shellac je patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe a izdržljiva je kao gel, nema brušenja, nema rašpanja, nema natapanja.

Zašto je Shellac drugačiji?

Shellac tehnologija omogućava pomoću malih kanalića u laku da nokat diše, aktivne hranjive supstance koje su dodane u lak hrane, vlaže nokat i štite ga od bilo kakvih oštećenja.

Garantira visoki sjaj dva tjedna i moguće ga je aplicirati na gel a isto tako ga je lako otkloniti.

Cijeli proces manikure i nanošenja traje svega 30 min., a skidanja 10 min.

Nokti sa Shellackom postaju otporniji i tvrđi, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama a namaz je prirodan i tanak, riješite se frustracija koje ste doživjeli lakirajući nokte i uživajte u 30 modernih nijansa u samo 30 min.