Thalgo kozmetika

Kakva je "THALGO" kozmetika?

"Thalgo" kozmetika je vrhunac primjene prirodnih elemenata na kozmetičke preparate i sredstva za uljepšavanje tijela.

Kozmetika se temelji na morskim algama koje se složenim tehnološkim procesima prerađuju u kreme, serume, mlijeka, tonike, ulja i ostala sredstva za njegu i oporavak čitavog tijela.

Poduzeću koje je 1964. god. osnovao ljekarnik po imenu g.Bouclet prvobitni cilj bila je proizvodnja preparata na bazi algi na medicinskom području. 1968. god. registrirana je robna marka "THALGO", a od 70-ih g. poduzeće snabdijeva važnije centre talasoterapije" mikroniziranim morskim algama". Danas je "Thalgo" na čelu s Jean Claude Siropom postao pravi predvodnik standarda postavljenih u svijetu "ljepote iz mora".

Thalgo laboratorija

Njihovi eksperti za ljepotu iz mora više od 40 g. istražuju i primjenjuju najbogatije elemente iz oceana s esencijalnim elementima koji su visoko efikasni u kozmetologiji. Thalgov tim naučnika je patentirao pronalaske na bazi mora s najvećom efikasnošću. Thalgo je vlasnik procesnog patenta, koji je jedinstven proces pripreme algi. Stanice mikroniziranih morskih algi se djelomično otvaraju da bi oslobodili njihovu aktivnu komponentu. Fini prašak algi tako pripremljen oslobađa aktivne komponente 50 puta više nego što to čine ostali slični proizvodi na tržištu. Sa snažnim djelovanjem kroz kožu, danas se široko koriste u Spa i Thalasoterapijskim centrima širom svijeta.

More - izvor dobrobiti i ljepote

Thalgovi laboratoriji su pioniri pomorskog znanstvenog istraživanja i stekli su jedinstveno stručno znanje o djelovanju i učinkovitosti aktivnih sastojaka iz mora. Koristeći iskustvo i znanje o djelovanju algi i koncentrirajući se na prirodne sastojke koje tijelo najbolje prihvaća. Thalgo je u mogućnosti ponuditi proizvode za njegu lica i tijela, koji su izrazito učinkoviti, potpuno sigurni i vrlo blagi za kožu.

"THALGO" nudi širok raspon tretmana za njegu lica i tijela u kojima koristi čiste i prirodne aktivne sastojke morskog i biljnog podrijetla namijenjene svim tipovima kože. Izvanredni tretmani tijela oblikuju, učvršćuju i opuštaju, dok tretmani lica čiste, dubinski hidratiziraju i učvršćuju kožu.