Njega lica

"THALGO" nudi širok spektar različitih tretmana za lice prilagođenih različitim tipovima kože, kao i različitim potrebama naših klijenata, jer je svaka žena drugačija i na drugačiji način ostvaruje starenje kože. Svi proizvodi su dermatološki ispitani bez testiranja na životinjama, visoke kvalitete ispitani od najstrožih kozmetičkih inspekcija.

Prvi kontakt s klijentom

Vršenje tretmana lica

PRIPREMA - kontakt dobrodošlice, ritual dubinskog čišćenja lica. prije same njege, prvi važan korak Vašoj koži je čišćenje. Samo pravilno očišćena koža, može garantirati kvalitetu i učinkovitost naših kozmetičkih proizvoda. Koža je naš najveći organ izložen vanjskim utjecajima (onečišćen zrak, sunce, mraz...), i zato je potrebna energija za vlastitu zaštitu. Vaša se koža preko noći obnavlja za sljedeći dan, a slabo očišćena koža je umorna i ne diše.

ENERGIZACIJA - tretmani su utemeljeni na morskim mineralnim ekstraktima, što aktivira kožu i vraća joj ravnotežu.

KOLAGEN PROGRAM - linija za žene iznad 25 godina koje žele zagladiti prve bore, intenzivno hidratizirati i obnoviti blistavi ten. Nakon nanošenja koža je glađa, a lice djeluje odmorno. Preporuka za kućnu njegu - kolagen krema, 24-satna njega za zaglađivanje bora. Ultrahidratantna krema koju nanosite ujutro ili navečer, i vidjet ćete kako nestaju fine linije i borice.

HIJALURONSKI PROGRAM - linija za sve žene od 30. god. s dubokim linijama ekspresija i vidljivim borama. Efekt je da popunjava bore iznutra. Nakon nanošenja bore nestaju a koža je vidljivo obnovljena. Svakim tretmanom izgledat ćete nekoliko godina mlađi, vidno popravlja sve znakove starenja kože.

Preporuke za kućnu njegu - hijaluronski filter, koncentriran na morskoj hijaluronskoj kiselini za visoku preciznost popunjavajućeg efekta, za trenutni blistajući efekt (praktičan u torbici za svaku priliku kad treba da zablistate).

hijaluronska krema, briše fine bore i popunjava duboke, nanijeti ujutro ili navečer hijaluronska maska, ima izuzetan efekt zaglađivanja i popunjavanja bora, idealno je koristiti jednom tjedno da djeluje 20 min.

SILICIJUM PROGRAM - linija za žene iznad 50., čija koža nema tonusa i čije crte lica nisu više idealno definirane. tretman za žene koje imaju duboke bore, i žele učvrstiti konture lica i vrata. Preciznom stimulacijom kože te posebnom masažnom tehnikom zatežemo bore i podižemo konture lica.

Preporuka za kućnu njegu - silicijum krema, ako želite pomaknuti granice anti-age standarda uzmite silicijum kremu, popunjava bore, hrani kožu i vraća joj čvrstoću, oblikujući konture lica.

silicijum koncentrat, 30% povećava efekt kreme za baršunast finiš koži, učvršćuje i oblikuje te ćete izgledati 5 g. mlađi.

silicijum extrakt(vrat), učvršćujući ekstrakt koji oblikuje konture lica i vrata, nanosite ga prije koncentrata ili kreme, djeluje vrhunski na korekcije bora.

BIO-PROTECTIVE PROGRAM - linija za sve Vas koji imate problem s alergijskim reakcijama na koži (seboreje, apsorijaze, kapilare...). Posebno odabran sastav, od kojih je veliko otkriće "senzin", koji se dobiva od algi koje žive u extremnim uvjetima, u dubokim i hladnim morima. Sastav koji koža odlično podnosi, obnavlja te koži daje imunitet, bez umjetnih boja i visokim pragom tolerancije.

Preporuka za kućnu njegu - Bio-Protektiv krema, nanijeti svako veče

ALGO-MEGA-PROGRAM - linija namijenjena za sve životne dobi, sadrži omega 3 i omega 6, sastavljena od algi koje su iznimno otporne na vlagu, ali njihov organizam ne oskudijeva s vodom. Ovim tretmanom vaša se koža obnavlja dobija sjaj, bez obzira na tip i starosnu dob. Može poslužiti kao anti-age učinak, pa se preporučuje kod priprema za večernje izlaske, krizme, vjenčanja, maturalne večeri... da zablistate!

Preporuka za kućnu njegu; paket (tonik, peeling, krema), za svakodnevnu primjenu.