Njega tijela

Svaki "THALGO" tretman za tijelo započinje na isti način, i to izvođenjem blagog dodira s klijentom. Na taj način omogućujemo klijentu opuštenost i mirnoću. Tretmanima tijela prvo uklanjamo nečistoće i pripremamo kožu da maksimalno iskoristi rezultate energetskih tretmana.

Tretmani

THALGOMINCE OBLOGA - obrada vašeg tijela ovom metodom je razvijena s najnovijim istraživanjima. Složeni enzimi, ugljikohidrati, proteini, kofein zelene kave, jača vezivno tkivo i u rješavanju celulita postiže najbolje rezultate. Preporučujemo ovaj tretman za meki i tvrdi lokalizirani celulit (trbuh, bokovi, jahaće hlače i koljena). Nakon ovog tretmana ne preporučuje se 24 h tuširanje, jer će se postići bolje djelovanje samih supstanci, te izazvati detoksikacija putem urina.

AROMACEANE - tretman morskim blatom, za sve one koji žele dotjerivanje figure, revitalizaciju i opuštanje, posebno za osobe koji pate od zadržavanja tekućine. Nakon tretmana potrebno je tuširanje, nakon kojeg se u cijelo tijelo umasira balzam obogaćen esencijalnim uljima svetog drveta.

UMATANJE TIJELA - mikroniziranim uljem morskih algi, pospješujemo detoksikaciju i oblikujemo tijelo, zbog svog blagog učinka poput mentola, preporučuje se ženama s venama na nogama, dok ulaskom u termodeku, učinak je mršavljenja. Preporuka koristiti u kombinaciji s anticelulitnim tretmanima.

KLASIČNA MASAŽA TIJELA - masažom djelujemo na cijeli organizam, u nekoliko minuta bit ćete opušteni, Vaše disanje će biti pravilno što pozitivno utječe na sve vitalne organe. Ritualom masaže oslobađaju se energetska središta u kojima se skuplja živčana napetost.

Ponuda za muškarce

Muška koža ima posebne potrebe, zbog svakodnevnog brijanja je izložena iritaciji.

"THALGO" se pobrinuo i proizveo kozmetiku s posebnom morskom njegom kože, koja je izložena stresu. tehnološko visokokvalitetna profesionalna njega za lice, s opuštajućim masažnim pokretima i hranjivim maskama, s kojima postižemo učinkovite rezultate, a koža postaje nahranjena i vidljivo njegovana, te obogaćena energijom.