Šminkanje

Kvalitetno šminkanje naglašava ljepotu i ističe najbolje dijelove Vašeg lica. Naša usluga neće Vaše lice pretvoriti u masku iza koje se skrivate.

PERFECT SILK LASHES - ekstenzije trepavica

Podarit će vam trepavice kakve ste oduvjek željeli, ugrađuju se jedna po jedna kombiniranjem različitih dužina što je tajna prirodnog izgleda.

TRAJNO ISCRTAVANJE OBRVA

Iznimno precizna tehnika koja omogućuje rekonstrukciju i oblikovanje obrva, crtajući svaku dlačicu na mikroskopskoj razini. Tretman je namjenjen osobama koje imaju problema s prirodnim obrvama, bilo da nemaju dlačica ili su ih u jednom trenutku života previše čupale pa obrve nisu ponovno narasle.

Tretman se izvodi tetoviranjem u smjeru prirodnog rasta dlačica

Šminka u skladu

Šminka bi trebala biti u skladu s tipom žene, odjećom i prilikom. Šminkanje znači dovršavanje, tj. isticanje onog što je dobro na Vašem licu, a neutraliziranje onoga što je manje dobro.

Sugestije

Sugeriramo Vam stvari koje bi svaka žena trebala imati kod sebe - maskara, korektor i sjajilo za usne. Upotreba ostalih proizvoda za šminku je individualna je stvar. Prirodna dekorativna kozmetika

Vještinu šminkanja izražavamo koristeći prirodnu dekorativnu kozmetiku s velikom ponudom pripravaka koji štite i njeguju Vašu kožu.

Bez obzira na vrijeme, mjesto, dob klijentice ili make-up trend, naše vizažistice učinit će sve kako bi bili potpuno zadovoljni s našim kreacijama.

Usluge u ponudi salona

Dnevna šminka
Korištenjem iznimnih tekstura postižemo prozračan i prirodan ten naglašavajući crte Vašeg lica, make-up će biti prilagođen Vašim očima i kosi, koristimo prirodne tonove za dnevnu uporabu.
 
Poslovna šminka
Ozbiljan i poslovan izgled postižemo kombinacijama boja kako bi dojam osobnosti bio profesionalan, poštujući kompletan stil i Vaš ukus odjevne kreacije prilagođene prigodi.
 
Svečana šminka
Za svečane prilike priuštite sebi šminku s finim teksturama i rumenilom koje osvjetljava i oblikuje crte lica. Koristimo šminku u raznim bojama koje su istovremeno i nježne i intenzivne, a cjelokupni make-up prilagođen je svečanoj prigodi, te stilu i željama osobe.