Qtica kozmetika

Linija proizvoda

Qtica linija u ponudi salona podrazumijeva kompletan niz proizvoda za uslugu pedikure i manikure.

Antibakterijski sprejevi

Sigurnost na prvom mjestu. Qtica smart spa sprej osigurava higijensku manikura ili pedikura. Antibakterijski sprejevi od Qtica dezinficiraju, osvježavaju i eliminiraju 99,9% bakterija na rukama i nogama uz ugodan i osvježavajući miris.

Pjene

Pjene za manikure ili pedikure. Qtica pjene omekšavaju vodu, uklanjaju bakterije i pružaju opuštajuću aromaterapiju s naprednim medicinskim formulama.

Šećerni peeling

Qtica smart spa peeling šećer uklanja mrtve stanice kože s osjetljivim kristalom šećera koji otapaju i u potpunosti uklanjaju odumrle stanice kože koja je nakon toga smekšala. Qtica smart spa peeling šećer ne začepljuje odvodne kanale i nikad ne ostavlja ostatke poput nekih peeling-a koji se teško čiste. Peeling šećer Qtica ne suši ili iritira kožu.

Maske za pedikuru i manikuru

Maske za pedikuru i manikuru Qtica Smart Spa su koktel antioksidansa, shea maslaca i ekstrakta bijelog čaja koji omogućavaju pomlađivanje koža. Super-hidratantna maska osvježava, posvjetljuje i ostavlja kožu mekom, sjajnom i mladenačkom tako da odmah vidite i osjetite razliku. Qtica maske se mogu brzo i lako ukloniti.

Losioni

Primjena losiona ne bi trebao biti luksuz, to bi trebao biti rutinski postupak. Lagano mirisni Qtica losioni čine kožu svilenkastom, upija se brzo i osiguravaju intenzivnu hidrataciju i satima. Jedinstveni balans vitamina, hranjivih tvari i esencijalnih ulja popravlja suhu i oštećenu kože i stimulira osjetila. Idealno za manikuru, pedikuru i tretman cijelog tijela.